Skip to main content

Jäsenpäivä 2024

Kesä lähestyy kohisten ja sen myötä kaikki ihana; aurinko, lämpö, valoisat yöt ja kaikki se muu minkä voimin jaksaa taas elää sitä ehkä astetta pimeämpää ja märempää syksyä. Perinteisesti FORNA ry on pyrkinyt järjestämään jäsenilleen jäsenpäivän tai paremminkin lähes jäsenviikonlopun kiitokseksi jäsenyydestä. Jäsenviikonloppu antaa myös mahdollisuuden tavata uusia ja vanhoja FORNAlaisia ympäri Suomen, verkostoitua ja viettää ihanaa hengähdyshetkeä ennen syksyn alkua. Jäsenviikonloppu järjestetään tänä vuonna 31.8. – 1.9.2024 Kasnäsin kylpylähotellissa.

Lauantaina lähdemme Turusta kohti Kasnäsia aamulla klo 11.15 ja perillä olemme n. klo 12.30, jonka jälkeen heti lounastamme. Lounaan jälkeen on vapaata aikaa kylpylässä, kuntosalilla, luontopoluilla tai venerannassa nauttien. Majoittuminen tapahtuu 2 hengen huoneissa. Illalla tiedossa yhteinen illallinen klo 18.30 ja mukavaa illanviettoa porukalla (suuri mölkkykisa).

Sunnuntaina aamupalan jälkeen luovutamme huoneet ja klo 10.00 lähdemme retkelle Bengtskärin Majakalle Kasnäsin venelaiturilta. Majakalla syömme lounaan, tutustumme majakkasaareen oppaan johdolla ja vietämme vapaata aikaa haluamallaan tavalla.

Paluua majakkaretkeltä takaisin Kasnäsiin n. klo 16.30, nousemme bussiin ja matkaamme jälleen monia kokemuksia rikkaimpina Turkuun klo 18.00 jälkeen (tarkkaa aikaa emme voi luvata, sillä siihen vaikuttaa miten pysymme aikataulussa ja miten lauttaliikenne kulkee, onko viiveitä ym.). Turusta taas jokainen matkustaa omiin koteihimme.

Jäsenviikonloppu maksaa jäsenelle vain 59€ ja se kattaa aika tavalla lähes kaiken; bussimatkat, majoitus, lounaat ja illallinen ja myös majakkaretki. Itse täytyy vaan huolehtia matkasta Turkuun ja sieltä pois, mutta siinäkin FORNA tulee kuluissa vastaan (halvimman kulkuneuvon mukaan). Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Vuoden 2024 jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ilmoittautumista. Jäsenpäivään mukaan päässeille tulemme lähettämään sähköpostia ilmoittamaan sähköpostiin tarkemmat ohjeet aikatuluista, maksusta ym.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ja omavastuuosuutta ei palauteta.

Kesäisin terveisin Fornan hallitus