Skip to main content

Jäsenenä saat mm. Pinsetti-lehden neljästi vuodessa, voit osallistua jäsenhintaan yhdistyksen opintopäiville ja hakea apurahaa. Yhdistyksemme tekee yhteistyötä Sairaanhoitajaliiton kanssa asiantuntijajaostona.

Kirjaudu Membookiin ja täytä siellä pyydetyt tiedot. Kun yhdistys on hyväksynyt sinut jäseneksi, saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin.

Olet tehnyt hienon uravalinnan! Mikäli olet kiinnostunut perioperatiivisen hoitotyön ajankohtaisista asioista, voit opiskeluaikanasi tilata Suomen leikkausosaston sairaanhoitajat FORNA ry ammattilehti Pinsetin opiskelijahintaan 15 €/vuosi. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Valmistuttuasi voit liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi. Yhdistyksen varsinainen jäsen voi eläkkeelle jäätyään ilmoittautua eläkeläisjäseneksi.

Kirjaudu Membookiin ja täytä siellä pyydetyt tiedot. Muista ilmoittaa valmistumisajankohta.
Kun yhdistys on hyväksynyt sinut opiskelijalehtilaajaksi, saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin.

Jäsenrekisterimme toimii tietosuoja- ja tietoturvavaatimusten mukaisesti Membookissa, jossa jokainen jäsen voi itse hallinnoida tietojaan.

  • Jäsenrekisteriin tulee ilmoittaa sellainen sähköpostiosoite, joka on aktiivisessa käytössä.
  • Osoitteen- tai nimenmuutokset tulee ilmoittaa, jotta Pinsetti voidaan toimittaa oikeaan osoitteeseen ja tiedotteet tulevat oikeaan sähköpostiin. 
  • Vuoden jäsenmaksulaskutus tapahtuu vuoden alussa.